Jaahas, mihis sitä viime viikolla jäätiin?

Perjantaina olin illan koulussa, joten koirien kanssa käytiin vaan pikaisesti lenkillä. Lauantaina olin yllätys yllätys koulussa ja iltapäiväksi menin Alffin kanssa Korteen Merjan tokokoulutukseen. Koulutus oli antoisa sekä omalle koiralle että uusien vinkkien saantiin. Alffin kans otettiin tunnaria ihan uudella menetelmällä ja se toimi! Pitkä matka meillä on vielä kisasuoritukseen, mutta Alf pystyi käyttämään nenäänsä hallissa vaikka "näkikin" tunnarikapulan. Tästä on hyvä jatkaa! Hymy

Toisena ongelmana meillä oli kaukokäskyt ja siinä liikkuminen. Lopputuloksena ihan hyvä treeni ja sitten otettiin vielä pätkä seuraamista ja saatiin oikein paljon kehuja hitaasta seuraamisesta .

Merja tuli koiransa kanssa meille yöksi. Pojat tulivat hyvin toimeen tervu-tyttösen kanssa ja pientä leikkiäkin oli lenkillä havaittavissa. Fannikin laittoi kortensa kekoon ja yritti hieman "ärsyttää" uutta tulokasta. Nipsu oli siis Äipällä viikonloppulomalla.

Sunnuntai aamuna Kim suuntasi autonsa Zinnyn kanssa kohti AGI-kisoja ja minä ja Merja suunattiin JANKKIn hallille. Päivä meni hallilla rattoisasti ja Nipsun hain myös koulutukseen. Nipsun kanssa otettiin ensin luoksetulon pysäytystä ja noutoa. Kyllä huomasi, että koira oli ollut lomalla! Toisella kierroksella otettiin AVO-luokan liikkeet ja siinä kaikki meni nappiin! Luoksetulon pysäytys oli hidas, mutta Nipsu pysähtyi. Noudossa Nipsu jopa laukasi takaisinpäin, mutta luovutuksessa jäi hieman kauas. Hyppyyn Nipsu ei olisi halunnut lähteä, mikä vaikutti hieman oudolta. Tarvii seurailla onko Nipsulla lihaskipuja vai johtuiko ongelmat liian pitkistä kynsistä. Koulutuksen päätteeksi vein Merjan asemalla ja ajoin kotiin ulkoiluttamaan muita koiria. Kim oli tehtyn Zinnyn kans kaksi nollaa, mutta ikävä kyllä hyppyradoilta Päättämätön Lisäksi Zinny oli tuhonnut remminsä ja kaulapantansa..

Maanantaina olikin taas työpäivän ja Äippä tuli meille eläinpassiin, kun lähdin Kimin mukaan Lempäälään. Kimillä oli "kantistreenit" Zinnyn kanssa. Kotiin saavuttuani kiinnitin huomiota Alffin korvaan: verikorva oikeassa korvassa! Juuri päivällä olin ilmoittanut Alffin vetohiihdin piirinmestaruuskisoihin helmikuun lopulle Akin kanssa. Siinä tais mennä se kisa! Kim tyhjensi ja paketoi korvan ja Alf sai vaihteeksi tötterön päähänsä. Mikäli se ei mene tuolla ohi, niin ELL rauhoittaa koiran joka tapauksessa ihan sama mitä korvalle tehdään ja varoajan puitteissa kisa jää väliin.. Otsan rypistys Ei juurikaan harmita!

Elämä Fannin ja koirien kesken on sujunut hyvin. Alf stressaa Fannista ihan älyttömästi, läähättää kieli pitkällä ja juoksee sisällä ympyrää. Ei se kuitenkaan yritä tehdä Fannille mitään, mutta joku ongelma sillä nyt on..

Nipsu on vaihtanut rähjäämisen hoitamiseen. Nipsu yrittää nuoleskella Fannia ja välillä Fanni on ihan märkä ja kuolainen. Ei se kyllä Fannia itseään haittaa..

Muuten elämä kissan kanssa on erilaista. Voisin taas tehdä listan mitä kukaan ei kertonut minulle, kun ennenkuin otin kissan:

Kukaan ei kertonut, että :

se syö munavoit leivän päältä ja makkaraperunoista makkara

se menee tepastelemaan raa´an piirakkataikinan päälle ja maistelee sitä

se syö lihapiirakkaa suoraan pelliltä

se raahaa vaatteita omaan huoneeseensa

levittää nappuloitansa ympäri huonetta

syö Zinnyn nappuloita

nukkuu samalla tyynyllä tai peiton alla kainalossa

istuu tuntitolkulla sylissä sohvalla

Elämä kissan kanssa on siis mielenkiintoista ja "erilaista"..