Perjantaina kävin tekemässä pikaisen treenin Nipsun kanssa hallilla. Jonna tuli pitään seuraa ja "kouluttamaan". Otettiin paikkamakuu ja muutama liike. Makuu sujui hyvin, vaikka Nipsu hieman ihmettelikin "paikkamakuukumppania", joka piti outoa ääntä. Kiitos Jonna! Nauru

Lauantaina oli siis Nipsun toko-koe ja illalla kilisteltiin Fresitaa suorituksen kunniaksi. Nipsu tosin sai tyytyä vaan makkaraan..

Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta Väpän, Onnin ja Nipsun kanssa Nurmijärvelle trimmaajaa morjenstaan. Zepi tuli omalla autolla perässä. Autamatka oli hyvin mielenkiintoinen, Nipsu oli koko matkan hiljaa, mutta Väpä ja Onni huolehtivat siitä ettei autossa tarvinnut keskustella.. Lisäksi takaosastossa sattui kakkavahinko heti alkumatkasta ja hajuhaittojen minimoimiseksi oli pakko pysähtyä..

Pennuilta "liimattiin" korvat ja kerrottiin turkin hoidosta ym. "Permis" lähti myös kaikilta pennuilta pois, mutta varsinainen trimmaus suoritetaan kuukauden sisään. Lisäksi trimmaaja katsoi kaikkien hampaat ja hyvänä huomiona: hampaiden vaihtumista pitää tarkkailla! Etenkin Väpällä asiaa pitää seurailla. Hampaiden vaihtumisajankohta on myös oleellisin ajankohta tarkkailla pentujen jalkoja ja kasvamista!

Oli mukava nähdä Nipsun pennuista 3; kaikki olivat hieman eri tyyppisiä. Zepillä oli eniten karvaa, Onni oli kasvanut isoimmaksi ja Väpällä oli eniten äänijänteitä Silmänisku

Lopuksi Nipsulta trimmattiin pää ja sitten lähdettiin kotimatkalle. Tämä sujui huomattavan paljon HILJAISEMMISSA merkeissä. Illalla siistin Nipsun turkkia muuten, ja nythän se alkaa näyttää koiralta. Tiistain treeneissä sain hyvän kommentin: Ai, Airis on tullut takaisin..

Kim oli sunnuntain Tuusulan seudulla Julian ja Santun seurassa tutustumassa yhteistykumppaniimme HAPPY DOGiin. Meiltä saa siis tulevaisuudessa tilattua kyseisiä ruokia ja koiraurheiluvälineitä laidasta laitaan!

Maanantaina oli vuorossa töitä ja lenkkeilyä, käytin Nipsun ja Maxin pitkällä metsälenkillä, koska Max jää tauolle leikkauksen takia.

Tiistaina oli siis Maxin leikkaus Helsingissä, Kim vietti siellä siis iltapäivän. Leikkaus oli mennyt hyvin ja koirasta ei illalla huomannut mitään muutosta. Leikkaushaavakin on niin piilossa, ettei sitä karvojen seasta juurikaan huomaa! Ongelmaksi tuleekin siis se, että miten Max pidetään rauhallisena seuraavan kuukauden ajan, kun omasta mielesteään hän on elämänsä kunnossa?

Mä olin ensin pitääs hallilla koulutuksen, sitten lenkkeiltiin Nipsun kanssa vaja tunti lumisohjossa ja sen jälkeen oli oma koulutus. Nipsu juoksenteli ruutuun ja kokeili luoksetulon pysäytyksiä. Ekan kerran treeneiksi meni ihan hyvin, mutta jonkin matkaa on vielä koesuoritukseen.. Silmänisku

Keskiviikkona Kim on Alffin kanssa tarkastuksessa korvien ja pallien osalta. Jälkimmäinen oli parantunut hyvin, mutta korvalle tuli jatkohoito-ohjeita. Sitä pitäis taas putsata ja puunata 3-4 kertaa päivässä tikkien poistoon saakka. Ja sit ei saada lenkkeillä ennenkuin tikit on pois Päättämätön Eli ainoa koira jota VOI ulkoiluttaa on Nipsu.. Voitte uskoa että tunnelma alkaa tiivistymään kotona kun noita aktiivisia koiria pitää yrittää pitää sisällä ja rauhassa!