Eli FitDogin tuotteita on jatkossa saatava myös meidän kautta. Tällä hetkellä valikoimassa on alla mainitut tuotteet, mutta lisää tuotteita on tulossa markkinoille kesään mennessä (myös kotimaisia!)..

 

Teksti lainattu FitDogin nettisivuilta: http://www.fitdog.fi/index.html

FitDogissa myytävien tuotteiden käyttö: Tuotteet toimivat täydentävinä lisäravinteina koirille, mutta eivät korvaa laadukasta perusruokintaa. Tuotteet ovat turvallisia mutta niitä ei tule käyttää jatkuvasti arkielämässä vaan ne on tarkoitettu rankkojen urheilusuoritusten yhteydessä käytettäväksi. Annettuja päiväannostuksia ei saa ylittää. Tämä on erittäin tärkeää etenkin, jos käytät saman päivän aikana useampia eri tuotteita. Kokeile tuotteiden soveltuvuutta koirallesi ensin pieninä annoksina ennen kuin käytät niitä esimerkiksi tärkeiden kilpailujen yhteydessä.

Mineral Drink- energiajuoma

Mineral Drink- energiajuomaa käytetään nesteytykseen ja energiantankkaukseen fyysisen harjoittelun aikana sekä kuumalla ja helteisellä säällä. Juoma on rikastettu vitamiineilla sekä tarvittavilla kivennäisaineilla, joilla on kyky sitoa nestettä ja kuljettaa vesi elimiin ja lihaksiin. Näin ne tukevat elimistön nestetasapainon ylläpitämistä.Tuotteen korkea hiilihydraattipitoisuus nostaa nopeasti veren sokeripitoisuutta ja antaa lyhytkestoista energiaa. Pitkäaikaisessa harjoituksessa ja peruskuntokaudella on huolehdittava myös riittävästä proteiinien saannista.

 Käytä varoen, jos koirallasi on todettu diabetes tai jokin muu aineenvaihduntasairaus.


After Drink – palautusjuoma

Tuotetta käytetään intensiivisen suorituksen jälkeen, jolloin koiran elimistö käyttää maksan ja lihasten energiaivarastoja. Jauhe estää lihassäikeiden hajoamista vapauttamalla kehoon nopeasti glukoosia ja proteiinia, mikä helpottaa uusiutumisprosessia. Palautusjuomaa nauttineiden koirien energiataso palautuu ja hengitys normalisoituu nopeammin.
Sisältää maissipohjaista maltodekstriiniä.Tuote ei sovi koirille, joilla on todettu munuaissairaus tai jokin muun elimistön kivennäisainetasoon vaikuttava sairaus. Käytä varoen, jos koirallasi on todettu diabetes tai jokin muu aineenvaihduntasairaus.


Rehydrate – tabletit

Rehydrate- nesteytystabletteja käytetään korvaamaan voimakkaan rasituksen aiheuttamaa elektrolyyttivajetta rasituksen aikana ja sen jälkeen. Tuotetta ei ole tarkoitettu energiatason lisäämiseen vaan puhtaasti koiran nesteyttämiseen. Tabletti sulaa nopeasti veteen joten tuotetta on helppo käyttää mm. maasto-olosuhteissa.

Tuotteen käytön rinnalla on huolehdittava riittävästä nesteensaannista. Tuote on hyödyllinen aktiivitreenin tukena mutta sitä voidaan käyttää myös tukituotteena maha-suolisto-häiriöistä kärsiville koirille. Voit sekoittaa juoman valmiiksi pulloon ja tarjota sitä koirallesi päivän aikana ja päivän päätteeksi. Jos juoma ei maistu koirallesi pelkästään, voit lisätä siihen vähän esim. koiranmakkaraa, lihaa tms. makua antamaan. Jos koirasi on janoinen, juota sille lisäksi pelkkää vettä.