Perjantaina pakattiin autoon Myy, Zorro, Max ja Popi ja nokka kohti Jyväskylää.

Perjantaina oli sekä Popille että Maxille yhdet radat. Max ei ole startannut agilityssä sitten viime syksyn ja treenauslupakin liikeni vasta viikko ennen SMkisoja.

Popi hankki itselleen radalta 10, kontaktivirheitä.

Max meni sitten kaikkea muuta kuin hyvin. Tai sanottakoon, että ohjaaja tyri koiran suorituksen. Kim oli ihan jäässä ja hyllyhän siitä tuli jo kuudennelle esteelle..

Lauantaina oli vuorossa joukkueradat.  Popi sai radalta taas 5 ja Riman joukkue jäi sijalle 11. Max teki joukkueradalla 0-tuloksen, mutta joukkue jäi silti sijalle 15.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa yksilökisat. Popi tiputti ekan riman, joten siihen loppui Kimin ohjaus. Hylly sieltä sitten lopunperin taisi tulla eli ei pääsyä finaaliin. Max teki ekalla radalla hyvän nollan ja sai sijoituksen 12. Finaaliradalla näkyikin sitten kisatauko ja Max ohitti pituusesteen.. Toisellakin ohjauksella mentiin vielä ohi ja lopulta napsahti vielä kontaktivirhekin. Yliaikaakin taisi tulla, koska Kim lopetti ohjaamisen pituudella. Muuten rata menikin hyvin ja SM-kisojen lopullinen sijoitus oli 32. Sinänsä tuo oli saavutus, sillä vaikka Max on jo liki 9-vuotias, tämä oli vasta toinen kerta kun parivaljakko pääsi finaaliradalla..