Kim oli siis sunnuntaina kisaamassa Zinnyn kans. Ihan putkeen ei mennyt, tais olla vähä harjoituksen puutetta?

Tarjosin Fannille illalla vielä toista märkäruokaa, jos se maistuisi paremmin ja kappas! Marketin "ankka" meni hyvin alas, toisin kuin Hills'n laatusapuska.. Ei se ruoka edelleenkään loistavasti mene alas, mutta nyt Fanni sentään syö!

Maanantaina en kerennyt muuta kuin hakeen uudet sukset itselle ja käyttämään koirat lenkillä. Maxia haittaa kyllä suunnattomasti, kun kaikki muut juoksentelee irti ja hän köpöttelee remmissä. Zinny sopi hyvin lauman jatkoksi ja lenkin tuloksena oli 3 lumipallon näköistä koiraa.. Illaksi koirat laitettiin tarhaan, jotta Fanni sai viettää laatuaikaa sisällä (lue: juosta ympäri asuntoa hullun lailla ja miettiä mihin seuraavaksi kiipeisi.. Silmänisku)

Tiistaina heräsin aamulla siihen kun Kim huutelee apuja oven toiselta puolelta: Fanni istui Kimin olkapäällä ja Kim piti remmistä kiinni kahta koiraa, Nipsua ja Viliä. Pattitilanne siis päällä.. Fanni oli lähtenyt seikkaileen eikä ollut huomannut koiria ja Kimin olkapäälle pääsi hyvin karkuun! Fanni on muutenkin tullut uteliaaksi koirien suhteen ja koko ajan päästään lähemmäksi ja lähemmäksi toisiaan. Saas nähdä milloin tassu heilahtaa ekan kerran!

Suunnitalmani oli lähteä testaamaan koirien kanssa suksia Aulangonjärvelle heti aamusta, mutta riitti kun vilkaisi ikkunasta ulos aamulla.. Lunta oli tullut n 15 cm yön aikana, joten tuskinpa latukone olisi ajanut latuja heti aamusta. Umpihankihiihto ei kuulostanut hyvältä ensimmäiseksi hiihtokerraksi koirien kanssa! Päätin lähteä koirien kanssa metsälenkille ja onneksi jätin Vilin kotiin! Lunta oli tullut sen verran että normaalisti meidän metsälenkki (6.4km) kestää hitusen yli tunnin ja nyt sitä rämmittiin tunti kakskyt minuuttia. Já mä olin ihan kuollu! Alf oli ainoa jossa ei näkynyt väsymisen merkkejä.. Nipsu tyytyi loppumatkasta kulkemaan minun perässä polkua pitkin ettei vaan joudu kävelemään umpihangessa. Zinny vastaavasti piti pieniä lepohetkiä lumihangessa. Max aurasi minulle reittiä remmissä, ja kyllä sekin vauhti oli hiljentynyt. Vili raukka ei olisi töpöjaloillaan päässyt yhtään mihinkään hangessa. Kotiin päästyämme koirat näyttivät taas lumipalloilta!

Lenkillä meni siis oletettua pidempään ja koirien kuivuminen ja tarhaan pukeminen vei oman aikansa ja järjestipä Fannikin vielä omat shownsa. Juuri kun olin lähdössä töihin ja kävin vielä harjaamassa hiukset vessassa niin eikös Fanni juossut tuhatta ja sataa vessaan ja hyppäs avonaiseen vessanpönttöön! Ja seuraavaksi huomaan, että läpimärkä vessanpöntössä uinut kissa juoksee ympäri asuntoa vesivana perässään Nauru Hetki meni metsästäessä pikkukaveria kuivaukseen! Fanni jäi keittiön pöydälle pesuhommiin, kun lähdin kiireen vilkkaa töihin. Myöhästyin vaan 3 min!