Torstaina olin Nipsun kanssa Aulangolla hiihtämässä. Verla ja Jonna lähtivät mukaan "vetoavuksi". Uudet sukset pääsivät siis heti koetukselle! Pakko sanoa, että kierros järven ympäri meni yllättävän hyvin! Ura oli muutamassa kohdassa hieman pehmeä ja Nipsu hiljensi ravin puolelle, mutta kokonaissuoritukseen olin tyytyväinen. Hieman taisi neidin menoa haitata ohjaajan kaatumiset.. En nimittäin osaa luisteluhiihdon tekniikkaa ollenkaan ja harjoittelu koiran perässä ei ole ehkä paras vaihtoehto. Nipsu kuitenkin veti minua perässään sinnikkäästi koko kierroksen. Välillä huutelin Jonnalle, että mää kualen tänne ladulle, mutta maaliin päästiin. Alunperin ehdotin Jonnalle kahta kierrosta, mutta ymmärsin kyllä lopuksi, miksi yksi kierros riittää Kieli ulkona Loppuverryttelyksi kävelytimme koiria hetken aikaa..

Kim oli torstaina kouluttamassa Helsingissä, joten siinähän se ilta sitten vierähtikin.

Perjantaina oli Nipsulla ja ohjaajalla vapaapäivä ulkoiluhommista. Oudokseltaan tuollainen hiihtely otti jalkoihin oikein kunnolla. Ilta tuli siis vietettyä kotosalla Jonnan kanssa lauleskellen ja pelaillen. Kim lähti yöjunalla kohti Kemiä kouluttamaan.

Lauantaina Hanna ajeli viihdyttämään mua ja raskaan ravintolaruuan jälkeen päätin lähteä hiihtämään Nipsun kanssa. Nyt ei sitten mennytkään enää niin hyvin.. Uralla oli vettä ja parhaimmillaan koiran tassut ja sauvat upposivat 15 cm. Lisäksi joku oli KÄVELLYT uralla ja uponneet kengän jäljet eivät yhtään helpottaneet hiihtoa ja koiran juoksua. Lopulta siirryimme perinteisen ladulle hiihtelemään ja Nipsu juoksi vaan vieressä. Kaksi kierrosta siinä hujahti ilman parempaa pitoa suksissa. Onneksi Nipsu kuitenkin piti pienen vedon eteenpäin, niin pääsin edes jotenkin hiihtelemään.

Loppuilta vierähtikin työkaverilla pelaillen..

Sunnuntaina oli aikainen ylösnousu, koska olin luvannut mennä JANKKin joukkueeseen pelamaan AGIsählyä Järvenpäähän. Eka peli voitettiin, kaksi seuraavaa hävittään. Pari maalia tuli tehtyä, mutta pääasia oli hauska päivä pelaillen hyvässä seurassa. Vähän ne tappiot harmitti, mutta kotimatkalla olin onnellinen että olin jaksanut lähteä mukaan. Edellisen päivän hiihto painoi jaloissa jonkin verran ja illalla jalat olikin jo ihan "tönkkönä".

Mira oli käyttänyt koirat päivällä ulkona ja ruokkimassa Fannin. Vähän kylä epäilen, että Mikko hoiti tuon Fannin osuuden Silmänisku

Kerkesin pikaisesti käydä kotosalla koirat ruokkimassa ja sitten Suville Tuulokseen tuotekutsuille. Siinä vaiheessa alkoi olemaan jo hieman outo olo ja kun ajeltiin takaisin päin Hannan kanssa, niin sanoinkin, että vähän huono olo. Yö meni miten meni, kurkku täynnä limaa ja keuhkot tuntuivat yrittävän ulos yskimällä. Kim tuli aamulla kotiin viideltä ja siinä vaiheessa totesin, että parempi jäädä kotiin, kun mennä töihin inisemään, yskimään ja miettimään tuleeko oksennus vai ei..

Onneksi ulkona oli jo sellainen ilma, että Nipsua ja viliä saattoi pitää ulkosalla. Nyt olen siis pari päivää maannut kotosalla: Nipsu jaloissa ja Fanni mahan päällä..

1267523846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alffin korva 28.2. Kuvasta näkynee hyvin tikit sekä palanen joka on "hävinnyt" johonkin?

1267523869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lurppakorva mali ja "uimarengas"