Sunnuntaina Kim porhalsi suoraan yövuorosta Janakkalaan kisaamaan.

Ekalta radalta Popille 0-tulos ja sijoitus 3. Toiselta radalta myöskin 0-tulos ja sijoitus 2. Ja tottahan toki Popi tripla-nollan tekee, eli kolmannelta radalta myös 0-tulos, sijoitus kuitenkin vasta 5. Popi oli hieman jo väsähtänyt viimeiselle radalle eikä oikein kulkenut. Tripla-nolla on kuitenkin hyvä saavutus yövuoron jälkeen..

Max kisasi myös samaisessa kisassa. Tulos ei ollut päätä huimaava, ekalta radalta hyl, toiselta 5 ja kolmannelta sitten viimein 0-tulos sijoituksella 5.

Piipahdimme Myyn ja Yodan kanssa kisoja katsomassa. Molemmat pikkuiset olivat reippaita ja saivat positiivista palautetta. Yksikin pariskunta tule rapsuttelemaan Yodaa ja kehuivat, kuinka positiivinen ja sosiaalinen pentu Yoda on. He olivat kuulemma tarkkailleet pentua kentällä jonkin aikaa.. Itse olen pitänyt Yoda ihan normaalina pentuna, mutta kyllähän se aikas yltiösosiaalinen tapaus on. Kiipeää jopa vieraan ihmisen syliin, jos tilaisuus tulee. Lisäksi huomasin sellaisen positiivisen puolen, että koira rauhottui MAKAAMAAN, kun söimme kanttiinissa. Tästä on hyvä jatkaa..

Olen kuitenkin kärsinyt hieman huonoa omaatuntoa, kun en ole kerennyt pahemmin liikkumaan Yodan kanssa, saati sitten kouluttamaan sitä. Kyllä Yoda temppuja osaa, mutta ei mitään käskysanoa. Jälkeäkin on otettu varmaan parisenkymmentä ja ruualla sujuu loistavasti n 50 m peltojälki. Jos alussa hätäilin, että koira ei syö kunnolla eikä ole ahne, niin se on muuttunut täysin päin vastaiseksi. Nyt uppoaa melkein kaikki mitä tarjotaan ja ruuan perässä kiivetään melkein vaikka puuhun. Hyvänä esimerkkina Yoda hyppäsi Hondaan ruuan perässä, olin siis laittanut kipon auton perään odottamaan hetkeksi. Täsä on hyvä jatkaa ja toivotaan että ahneus ja avoimuus säilyy Päättämätön