Max ja Popi olivat kisaamassa Forssassa, joka oli samalla Etelä-Hämeen kennelpiirin piirinmestaruuskoe. Tässäkään lajissa ei meidän perheeseen tullut mestaruutta Kieli ulkona

Popi otti hyppäriltä 5 ja agilityradalta tuli puhdas 0-tulos sijoituksella 3. Yhteistuloksissa Popi jäi täten Piirinmestaruuspallilla sijalle 3. Ehkä sitten Popilla tärppää ensi vuonna?

Max teki tupla nollan, molemmilla radoilla sijoituksena 2. Kokonaiskisassa Maxin sijoitus oli myös 2. Maxin kokonaistulos oli -21.64 ja voittajan -22.01, ero ei ollut siis huima. Kim kuitenkin pysäytti koiran kontakteille, vaikka tiesikin Plikan menevän ohi juoksukontakteilla. Maxin kohdalla ei voi kuitenkaan sanoa, että ehkä ensi vuonna.. Maxin kanssa kisataan kisa kerrallaan suuremmitta suunnitelmitta ja katsotaan mihin saakka vanhan koiran kunto kestää..