Kim lähti siis keskiviikko aamuna kukonlaulun aikaan Popin kanssa Ranskaan ja minä jäin Myyn kanssa vahtimaan Maxia, Nipsua, Alffia, Viliä, Yodaa ja Zorroa sekä tätä pesuetta:

1318094414_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fannin pennut 4 viikkoa.

Koirat ovat saaneet lähinnä hengailla pihalla. Uusi tarha on valmistunut ja taisi koppi olla sen verran hyvä, että Alf on nukkunut siellä liki koko päivän!

Aamulla kävin Yodan ja Zorron kanssa jäljestämässä. Yodan jäljestys menee ihan ok, vauhtia on hieman liikaa, kun kyseessä on aamuruoka, mutta antaa toistaiseksi olla.

Zorro kokeili ensimmäisen kerran etsiä nameja maasta ja pakko sanoa, etti hän ollut mikään luontainen lahjakkuus. Zorron on vaikea muutenkin uskoa, että nameja on esimerkiksi lattialla. Jos niitä ei kädestä saa niin ei niitä sitten ole ollenkaan. Kyllä me lopulta liki kymmenen metriä niitä nameja etsittiin maasta, mutta vaikeaa se välillä oli. No, huomenna yritetään uudestaan!

Muuten Zorro on sopeutunut laumaan hyvin. Kun Max leikkii Nipsun kanssa, niin Vili juoksee Nipsun perässä, Yoda jahtaa Viliä ja Zorro tähtää siihen joka sattuu eteen. Yllättävän hyvin Max tajuaa väistää Zorroa. Yodan kohdalla Max juoksi AINA suoraan päiten..

Suurimmat kaverukset ovat kuitenkin:

1318094486_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ranskan kuulumisia sen verran, että Kim ja Popi tekivät eilen nollan, sijoitus oli 30. hujakoilla. Tänään tuli toiselta radalta nolla ja toiselta hylly.