Aikas hiljaiseloa vietetty otusten kanssa.

Torstaina Kim kävi treenaamassa agia poikien kanssa, Hilulla on edelleen juoksu.

Tiistaina raahasin treeneihin mukaan Maxin, Yodan ja Zorro. Treenejä kuvastaa se, että olin valmis tiistai illan jälkeen myymän yliaktiivisen huutavan vanhuksen, dieselotuksen ja pienen puhisijan. Mikäli Maxilla ei olisi tärkeät tokokokeet edessä, niin saisi herra jäädä lajista eläkkeelle! Olen monesti kieltäytynyt maksamaan huimia summia ulkopuolisesta tokokoulutuksesta, mutta nyt joutuu nöyrtymään ja pyytämään apua. Oma hermorakenne ei riitä hiljentämään koiraa. Se ei ole koskaan ollut noin "ylivireinen" kuin tällä hetkellä ja vuosi sitten käytetyt hiljennyskeinot eivät tuota haluttua tulosta. Kukkaron nyörit auki ja gurujen koulutukseen mars mars..

Viikonloppuna Kim oli Kotkassa kouluttamassa ja itse päivystin, joten koirat saivat makoilla ja hengata pihalla. Tosi joppiaiselle iski sisäpäivystys sen jälkeen kun hänet havaittiin juoksevan pitkin ajotietä naapurin käppänän perässä. Se niistä koiravarmoista aidoista..  Aitojen korkeus ei tunnu Yodan menoa haittaavan.

Pikkupojat mitattiin tänään. Yoda on jo 61 cm korkea, eli hänestä tulee vähintään normaalikokoinen jos ei peräti suuri. Zorro on edelleen miniatyyribelgi.. Korkeutta oli huimat 49 cm!