Sunnuntaina oli agilitykisat Vuokkoset-areenalle. Kim kisasi Maxin ja Popin kanssa, Zorro oli mukana turistina. Koko päivä kisoihin meni, mutta tulokset eivät olleet päätä huimaavia.

Popi teki yhden nollan sijoituksella 4. Max teki myös yhden nollan, sijoitus 8. Maxilla on viime aikoina ollut pientä "hallinta" ongelmaa sekä tokon että agin puolella. Vanha herra on ns hieman kuriton ja hulvaton! Siihen nämäkin kisat kaatuivat.. Vauhti kyllä tuntuu vielä riittävän suht hyvin?

Kim päätyi sitten vielä Zinnin kartturiksi yhdellä radalla. Kim ei ole Zinniä ohjannut vimme kesän SMien jälkeen, mutta ei tuntunut haittaavan puuttuvat treenit. Pari teki nollan ja voittivat ajassa Maxin tuloksen sekunnin kymmenyksellä, sijoitus siis 7.

Pikkupojat kävivät taas puntarissa. Yoda joppiainen painoi 21 kg, paino ei siis ole muutamaan viikkoon lisääntynyt. Pieni täystuho, alias Kusiviskuri Kurkinen, Zorro sen sijaan painoi jo peräti 12 kg! Vertailupohja: Zorron veli painaa 17 kg. Molemmat meidän pikkupojat ovat siis pentueensa pienimpiä, vaikka Yodasta ei kyllä uskoisi. Omasta mielestä se tuntuu niiiiiiiiiin suurelta..