Agilitykurssit starttaavat taas toukokuussa, viimeistään viikolla 20. Mahdollisia kurssipäiviä on maanantai, tiistai ja perjantai, satunnaisesti myös keskiviikko. Lue lisää sivulaatikosta tai laita mailia: [email protected] Uusia kursseja olisi tarkoitus aloittaa pitkin kesää. Kurssit ovat jaoteltu lyhyempiin pätkiin, jotta Kimin on helpompi järjestää työvuoronsa ym kurssiaikatauluihin sopivaksi. Kurssipäivät voivat myös vaihdella (ei joka viikko sama aika) tai ne voivat olla tarvittaessa jopa pari kertaa viikossa, miten ryhmän kanssa sovitaan. Kurssit pyörivät kentällän toukokuu-syyskuu välillä..

 

Lisäksi olisi tarkoitus kokeilla myös onko tokokursseille kysyntää. Pidän kentällämme pentukurssin ja kisaavien / kisaamaan tähtäävien tokokurssin. Kurssin kesto 4 kertaa ja hinta 30 euroa, ryhmäkoko 4-5 koirakkoa. Aloitus toukokuussa.

Arkitottis / tapakurssi olisi myös tarjolla. Kurssilla keskitytään perus käyttäytymistapojen hallintaan ja tasapainoiseen yhteiseloon koiran kanssa. Kurssilla ei käydä läpi tottelevaisuusliikkeitä. 

 Kysy lisää: [email protected]