Eilen ajeltiin aamusta Jonnan ja koirien kanssa Korrin Riittaa morjenstamaan. En kyllä tiedä mikä Maxille tulee noissa "maksullisissa" koulutuksissa, kun aina tuntuu menevän kaikki pieleen?

Suunnitelmana oli siis ottaa ruutu, koska Maxilla on ollut vaikeuksia paikan kanssa vieraalla kentällä ja tämän jälkeen tunnari. Targetti ruutuun ja koiran kanssa lähtömerkille. Merkille lähetys meni hyvin, mutta sitten.. Annoin käskyn ruutu ja näytin oikealle, koira läks vasemmalle lumikasaan, haukkua räkytti vielä matkalla, että miksi ihmeessä ohjaat mua lumikasaan. Toinen yritys ja sama lopputulos. Kolmannella kerralla koiran suunta oli oikea, mutta ruutuun piti mennä sivusta! Neljäs kerta onnistui.. Sen jälkeen tunnari, kierrokset olivat jo kaakossa eli liike onnistui, mutta muuta ei kannata edes mainita. Tämän jälkeen uusi ruutu. Suunta oikea, mutta paikka todella epävarma. -> Lisää paikkatreeniä Max EI OLE KOSKAAN tehnyt mitään vastaavaa, vaan aina lähtenyt oikeaan suuntaan. Selitä siinä sitten kouluttajalla, että ei se näin kotona tee..

Tämän jälkeen otettiin vielä zeta. Liike suht hyvä, pientä vinkumista oli ja istumisessa liikutti kerran toista etutassua. Enempää en viitsinyt Maxia kiusata ettei keksitä lisää ongelmia.

Yoda pääsi täten ottamaan hieman seuraamista ja kaukojen alkeita. Seuraaminen kuulemma näytti ihan lupaavalta, vaikka mun mielestä mulla on mukana perässä vedettävä matkalaukku. Pohdittiin myös tulevaa kaukojen tekniikkaa. Ehkä lähdemme yrittämään takapää paikallaan linjalla?

Jonna otti myös Verlalla ruutua ja tunnaria, Iitalla seuraamista ja kaukoja. Melkein sama setti siis. Äkkiä se pari tuntia vierähti!